Ask us anything!

Marjan Hellraeth  |  Managing Director

Tel: +32 473 27 23 43

Email: marjan.hellraeth@aulos.be

 

Ann Geerts  |  Promotion & Administration

Tel: +32 478 87 94 17 

Email: ann.geerts@aulos.be

 

Missionarislei 66
2970 Schilde

AULOS represents national and international musicians, conductors, artists, music ensembles and music companies. AULOS is committed to provide support so that they can focus on their artistic creation.

Roeland Hendrikx lanceert zijn crowdfunding campagne.

Laatste nieuws NL

Laatste nieuws over de producties die AULOS beheert en de musici en dirigenten waarmee AULOS samenwerkt.

Roeland Hendrikx lanceert zijn crowdfunding campagne.

Ann Geerts

Klarinettist Roeland Hendrikx  neemt in april 2018 het klarinetconcerto van Mozart op met het London Philharmonic Orchestra. 

Het klarinetconcerto van Mozart, één van de mooiste werken die voor klarinet werden geschreven, zal op deze cd gecombineerd worden met twee andere meesterwerken voor klarinet : het klarinetconcerto van de Britse componist Gerald Finzi en het dubbelconcerto voor klarinet en altviool van Max Bruch, met Vlaams altviolist Sander Geerts.

Voor deze cd-opname zal het London Philharmonic Orchestra gedirigeerd worden door de befaamde Britse dirigent Martyn Brabbins (1959), momenteel Music Director van de Engelse Nationale Opera. De opnames zullen gebeuren in Henry Wood Hall in Londen.

De samenwerking is een uitzonderlijk gebeuren. Het London Philharmonic Orchestra is één van de meest gerenommeerde orkesten van Groot-Brittannië, met een sterke internationale uitstraling, en staat garant voor een bijzondere kwaliteit.

Voor Roeland is deze opname een uitgelezen kans om een breed internationaal publiek te laten kennismaken met zijn puur, spontaan klarinetspel.  Het spreekt voor zich dat deze cd een artistiek visitekaartje zal zijn voor Roeland Hendrikx en voor Sander Geerts bij de verdere uitbouw van hun internationale loopbaan.