Ask us anything!

Marjan Hellraeth  |  Managing Director

Tel: +32 473 27 23 43

Email: marjan.hellraeth@aulos.be

 

Ann Geerts  |  Promotion & Administration

Tel: +32 478 87 94 17 

Email: ann.geerts@aulos.be

 

Missionarislei 66
2970 Schilde

AULOS represents national and international musicians, conductors, artists, music ensembles and music companies. AULOS is committed to provide support so that they can focus on their artistic creation.

Getuigenissen NL

Dankwoord UZ Gasthuisberg - Muziekinfuus

Marjan Hellraeth

Geachte mevrouw Marjan Hellraeth, geachte heer Olivier Robe,
Namens het Kinderziekenhuis en de Commissie Cultuur Kinderziekenhuis (CCK) UZ Leuven wil ik u van harte danken voor de werkelijk unieke opvoering van Peter en de Wolf gisterenavond. Gelieve onze dank ook door te geven aan alle musici en ook aan de verteller Marc Schillemans. Het was een uitvoering van uitzonderlijk hoog niveau, die alle patiëntjes, hun broers en zussen, en ook alle ouders echt in vervoering heeft gebracht. Ook de interactie nadien tussen orkest en kinderen werd enorm geapprecieerd. Zoals gisterenavond besproken, het mooie hieraan is ook dat jullie aanbod naadloos paste in datgene wat we sinds 2004 met de CCK cultuurprojecten (www.uzleuven.be/cck) doen: cultuur, kunst en creatieve expressie op de meest diverse manieren inbouwen in de totaalzorg voor ernstig zieke kinderen.
Nogmaals dank, en uitkijkend naar mogelijke verdere samenwerkingen, mede namens prof Chris Van Geet (diensthoofd), prof Carine Wouters (CCK) en mevr Liesje Delaure (dienst communicatie)
professor dr. Gunnar BUYSE, Universitaire Ziekenhuizen Leuven & KU Leuven.