Ask us anything!

Marjan Hellraeth  |  Managing Director

Tel: +32 473 27 23 43

Email: marjan.hellraeth@aulos.be

 

Ann Geerts  |  Promotion & Administration

Tel: +32 478 87 94 17 

Email: ann.geerts@aulos.be

 

Missionarislei 66
2970 Schilde

AULOS represents national and international musicians, conductors, artists, music ensembles and music companies. AULOS is committed to provide support so that they can focus on their artistic creation.

Getuigenissen NL

"Moedig. Verrijkend. Professioneel."

Ann Geerts

AULOS nam het moedige initiatief om een diepgaande muziektheatervoorstelling te maken gebaseerd op het leven en de muziek van Franz Liszt, in samenwerking met de Russische pianovirtuoos Vitaly Pisarenko en mezelf. Dat is een verrijkend avontuur geworden. Een poëtische tekst van scenarist/regisseur Geert Vermeulen vertelde de meest beklijvende passages uit het leven van deze legendarische componist. Het grandioze pianotalent van Pisarenko maakte er een actuele beklemmende ervaring van.

Geregeld word ik nog aangeklampt door mensen die zich deze voorstelling blijvend herinneren.

AULOS is erin geslaagd om alle componenten professioneel samen te brengen en zo deze muziektheaterervaring op te waarderen. Merci!

Warre Borgmans

Read More

"Ze halen alles uit de kan"

Marjan Hellraeth

"We kwamen in contact met AULOS nadat we ’Supernova - the Future Sound of Classical Music’ (2014) in BOZAR wonnen. Alvorens we de uitslag te weten kwamen benaderde Marjan Hellraeth ons met de vraag om samen te werken. Zonder dat ze wist dat we zouden winnen, ging ze op haar gevoel af, uit geloof in ons ensemble."

Mosa Trio

Read More

Dankwoord UZ Gasthuisberg - Muziekinfuus

Marjan Hellraeth

"Namens het Kinderziekenhuis en de Commissie Cultuur Kinderziekenhuis (CCK) UZ Leuven wil ik u van harte danken voor de werkelijk unieke opvoering van Peter en de Wolf gisterenavond. Het mooie hieraan is ook dat jullie aanbod naadloos paste in datgene wat we sinds 2004 met de CCK cultuurprojecten doen: cultuur, kunst en creatieve expressie op de meest diverse manieren inbouwen in de totaalzorg voor ernstig zieke kinderen." Professor Gunnar Buyse, Universitaire Ziekenhuizen Leuven & KU Leuven.

Read More

Uitvaart Getuigenis

Marjan Hellraeth

"Bij deze wil ik je hartelijk danken voor de gedreven manier waarop je mee vorm gegeven hebt aan de uitvaart van mijn mama. Ik ken je niet “in levende lijve” en toch heb je zo’n essentiële rol gespeeld op één van de moeilijkste momenten in mijn leven."

Anoniem

Read More